Skivset over med frisk limesaft 🍃
Voila... 💃🌿 Frisk, lettlaget tilbehør, som passer til det meste
Den ene kaller vi sukkermelon og den andre vannmelon. Cantaloupe er en velkjent sukkermelon og har sitt navn fra byen syd for Roma der den ble oppdaget 🌿 Den er full av vitamin C og vitamin A. Den er relativt liten, har kraftig oransje fruktkjøtt og en søtlig smak av honning 💛
Sukkermelon har et kjernehus i midten, mens i vannmelon sitter kjernene i fruktkjøttet hvis den ikke er stenfri. Sukkermelon tilhører gresskarfamilien, sammen med blant annet agurk, gresskar og squash.
I dag serveres sommerens favorittsalat, som tilbehør til grillet marinert svinefilet og ⇾ potetsalat 🌿
Du trenger:
- 1 stk cantaloupe melon
- 1/2 stk rødløk
- 200 g fetaost
- En neve frisk mynte, hakket
- 2 stk lime
- God olje
- Maldon havsalt
- Pepper
Sånn gjør du:
- Del melon i biter.
- Finhakk rødløk og del fetasost i terninger.
- Riv skallet på 2 stk lime.
- Legg melon i en passende bolle.
- Bland inn rødløk, fetaost, hakket mynte og limeskall.
- Dryss over litt havsalt, ringle over litt olje og skis over saften av to lime.
- Bland alt forsiktig sammen.
- Mal over nykvernet pepper ved servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar