Kanel setter en god, varmende smak på kjøttsausen 🍅
Knallgod gryte full av masse smak !
Du kan selvsagt bruke en annen type pasta eller ris, couscous, potetstappe etc.
God middag 🌿
- 400 g karbonadedeig
- 1 stk løk
- 1 ss revet hvitløk
- Stekesmør
- 140 g tomatpuré
- 400 g hermetisk tomat
- 1 dl vann
- 1 stk knust kjøttbuljongterning
- 2 ts basilikum
- 2 ts oregano
- 1 ts brunt sukker / sukrin gold
- 1 ts kanel
- Salt
- Pepper
- Revet mozzarella & cheddar
- Fersk pappardelle og grønnsaksbuljong
- Skrell og hakk løk og press eller riv hvitløk.
- Stek karbonadedeigen og legg den over i en kjele.
- Stek løk og hvitløk til den er gyllen. Hell det over i kjelen med karbonadedeig.
- Tilsett tomatpuré, tomater, vann, kjøttbuljongterning, krydder og sukker.
- La kjøttsausen småkoke under lokk i minimum 20 minutter, men gjerne lenger. Pass på veskemengden og rør litt i den innimellom.
- Smak til med salt og pepper -og eventuelt mer krydder.
- Kok pappadelle etter anvisning på pakken. Jeg bruker en grønnsaksbuljongterning i kokevannet.
- Topp gjerne retten med revet ost, jeg brukte revet mozzarella & cheddar.
På Bjørnstulen, Sør Fron |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar