★★★★ - middag !!
med hasselbackpoteter, grønnsaker og viltsaus ♫
Denne menyen passer best på høsten eller vinteren og er den perfekte nyttårsmeny.
Sashimi av norsk laks med musserende i glasset ♫
Indrefilet av rein fra Røros med nydelig tilbehør og fransk bordeaux ♫
Panna cotta, som smelter på tungen med en fløyelsmyk multepuré ♫💕♫
Desserten bør lages dagen før servering.
Ingrediensene til forretten kan gjøres ferdig på formiddagen -og oppbevares i bokser i kjøleskapet.
Da står bare hovedretten igjen -og den må du beregne en times tid på.
Begynn med potetene. Du kan brune reinsdyrfileten før du serverer forretten -og ettersteke den raskt i ovnen, mens du rydder av bordet etter forretten.
Oppskriftene finner du link til i navnet på retten.
Sashimisalat
med laks, fersk ananas, mango og granateple ♫
Sashimi er en japansk matrett, som består av fersk rå sjømat skåret i tynne skiver 🐟
Sammen med asiatiske smaker, massse friske grønnsaker og frukt, blir det utrolig friskt og godt !
I glasset: Verrocchio Prosecco Brut
Prosecco er en italiensk musserende vin fra Veneto nord i Italia, som er rimelig og kvalitetsrik. God og søt duft av sitrus, pære og blomster. Livlig i stilen - en skikkelig god og vennlig prosecco med medium syre. Medium lengde litt sitrus og mineraler i en lett ettersmak.
Sashimi av norsk laks med musserende i glasset ♫
Indrefilet av rein fra Røros med nydelig tilbehør og fransk bordeaux ♫
Panna cotta, som smelter på tungen med en fløyelsmyk multepuré ♫💕♫
Desserten bør lages dagen før servering.
Ingrediensene til forretten kan gjøres ferdig på formiddagen -og oppbevares i bokser i kjøleskapet.
Da står bare hovedretten igjen -og den må du beregne en times tid på.
Begynn med potetene. Du kan brune reinsdyrfileten før du serverer forretten -og ettersteke den raskt i ovnen, mens du rydder av bordet etter forretten.
Oppskriftene finner du link til i navnet på retten.
Sashimisalat
med laks, fersk ananas, mango og granateple ♫
Sashimi er en japansk matrett, som består av fersk rå sjømat skåret i tynne skiver 🐟
Sammen med asiatiske smaker, massse friske grønnsaker og frukt, blir det utrolig friskt og godt !
I glasset: Verrocchio Prosecco Brut
Prosecco er en italiensk musserende vin fra Veneto nord i Italia, som er rimelig og kvalitetsrik. God og søt duft av sitrus, pære og blomster. Livlig i stilen - en skikkelig god og vennlig prosecco med medium syre. Medium lengde litt sitrus og mineraler i en lett ettersmak.
Et lett valg til festen ♫
Indrefileten ligger under ryggmargen og er det mest eksklusive du kan by på.
Den trenger kort steketid og kjøttet er best medium til rødt.
Den trenger kort steketid og kjøttet er best medium til rødt.
I glasset: Chateau Rioublanc 2010
Klassisk østside-bordeaux med 75% Merlot og 25% Cabernet Sauvignon.
Bordeaux er et vindistrikt i Frankrike med en årlig produksjon av rundt 700 millioner flasker vin. Karakteristisk for rødvinene fra Bordeaux er deres mørke røde farve: derav bordeauxrød.
Klassisk østside-bordeaux med 75% Merlot og 25% Cabernet Sauvignon.
Bordeaux er et vindistrikt i Frankrike med en årlig produksjon av rundt 700 millioner flasker vin. Karakteristisk for rødvinene fra Bordeaux er deres mørke røde farve: derav bordeauxrød.
Panna cotta betyr - kokt fløte - den skal være fløyelsmyk og smelte i munnen.
Sammen med syrlig multe smaker det helt fantastisk 💕
Sammen med syrlig multe smaker det helt fantastisk 💕
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar