Da kan du forberede 10 middagsporsjoner på 5 minutter - og retten passer seg selv ♫♪
Pulled kylling kan serveres, som taco i tortilla eller skjell.
I ett burgerbrød med salat, bbq-saus og hva du måtte ønske.
Den passer også godt som pizzafyll, på ostesmørbrød og i tacosuppe !
Fant igjen en 'ladning' i frysen, som jeg tinte i kjøleskapet natten over.
Du kan også bruke godt krydret ferdig grillet kylling.
Man får kjøpt ferdig pulled kylling i butikkene også, men jeg har ikke prøvd den.
Her har jeg tilberedt en herlig, smaskens, saftig og god 'Tortillakake' 🍅🌿
Server retten med salat og hjemmelaget guacamole. Oppskrift her.
Du trenger:
Pulled kylling kan serveres, som taco i tortilla eller skjell.
I ett burgerbrød med salat, bbq-saus og hva du måtte ønske.
Den passer også godt som pizzafyll, på ostesmørbrød og i tacosuppe !
Fant igjen en 'ladning' i frysen, som jeg tinte i kjøleskapet natten over.
Du kan også bruke godt krydret ferdig grillet kylling.
Man får kjøpt ferdig pulled kylling i butikkene også, men jeg har ikke prøvd den.
Her har jeg tilberedt en herlig, smaskens, saftig og god 'Tortillakake' 🍅🌿
Server retten med salat og hjemmelaget guacamole. Oppskrift her.
Du trenger:
- Raps eller solsikkeolje
- 1 glass Enchiladasaus
- Tortilla lefser
- 300 g revet ost
- 400 g Tex-Mex pulled chicken
- 400 g hermetisk tomat
- 1/2 rødløk, finhakket
- 1 rød chili, finhakket
Tilbehør:
- Salat
- Guacamole
- Først må du lage pulled chicken, eller bruke ferdig grillet kylling.
- Forvarm ovnen til 200°C.
- Smør en ildfast form som tar ca. 2 liter, med olje.
- Fordel 1/4 av enchiladasausen i bunnen av formen.
- Plasser en tortilla i formen, klipp til så det blir tortilla i hele bunnen hvis nødvendig.
- Legg på én tredjedel av kyllingen, tomater (jeg brukte en med oregano og baslikum), rødløk, chili, revet ost og enchilada-saus.
- Legg ett lag med tortilla over enchilada-sausen.
- Trykk lett ned.
- Gjenta prossesen så det blir 3-4 lag.
- Avslutt med ett lag med tortilla og dryss over ost.
- Stekes i stekeovn på 200°C i 30 minutter.
- La retten hvile 5 minutter før servering.
- Server retten med en god salat -og guacamole.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar