TEX-MEX er sammensatt av ordene Texas og Mexico.
Det er matkultur fra USA med kulinariske tradisjoner i Mexico - og det er så godt !!
Enklere utgave av tex-mex "revet kylling" finnes neppe !
Det tar jo litt tid å lage tacokrydder, oppskrift her og tomatsalsa, som du finner opp på oppskrift på her, men har du ikke tid -eller lyst så er det lov med ferdige produkter. Det gjorde jeg i dag !
Da kan du forberede 10 middagsporsjoner på 5 minutter - og retten passer seg selv ♫♪
Pulled kylling kan serveres på tacolefser med salat, agurk, paprika, revet ost, mais, tomater, hjemmelaget guacamole, rødløk, rømme.
Du kan gjerne bruke litt ekstra salsa også, for den er ikke så sterk ♫♪
I ett burgerbrød med salat, saus og hva du måtte ønske.
Den passer også godt som pizzafyll, på ostesmørbrød og i tacosuppe.
Pulled chicken passer perfekt i en knallgod Tortillakake, som du finner oppskrift på her !
Mulighetene er mange....
Lag masse når du først er i gang -og frys kjøttet i mindre porsjoner.
Da har du basis for enkle middager på travle dager !
Du trenger til 10 porsjoner:
Du trenger til 10 porsjoner:
- 450 g tomatsalsa
- 2 lime
- 30 g taco spice mix
- 0,5 dl vann
- 2 ts koriander krydder
- 1,4 kg kyllingfilet
- Salt
- Pepper
- Hell tomatsalsa, saften av 2 lime, tacokrydder og koriander i Crock-Pot kjelen.
- Krydre kyllingen med salt og pepper og legg dem i kjelen.
- Sett på lokket og kok på LOW i 8 timer.
- Ta opp kyllingen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
- Legg kyllingkjøttet tilbake i sausen i kjelen og bland alt godt sammen.
![]() |
Ingredienser ♫♪ |
![]() |
Bland sammen sausen ♫♪ |
![]() |
Tilsett kylling og krydre med salt og pepper ♫♪ |
![]() |
Bland alt godt sammen ♫♪ |
![]() |
Kok på LOW i 8 timer ♫♪ |
![]() |
Riv kjøttet i fra hverandre med to gafler ♫♪ |
![]() |
Klar til servering ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar