15 mai 2015

Tomatsalsa med chili ♫♪


Nydelig, hot og god tomatsalsa, som kan serveres både varm og kald.

Perfekt til tex-mex mat, som tilbehør på pizza, pølser og burger -eller brukes som dipp ♫♪

Du trenger:
  • 0,5 rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • 0,5 ss flytende honning eller lavkarbo Sukrinsirup /  FiberSirup
  • 400 g grovhakkede tomater, hermetiserte
  • 1 ss limesaft
  • Salt 
  • Pepper
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Finhakk rødløk og hvitløk.
  2. Del chili på langs og fjern frøene. Finhakkes.
  3. Ha alle ingrediensene, bortsett fra koriander i en kasserolle.
  4. La det småkoke uten lokk i ca. 15 minutter.
  5. Tilsett grovhakket koriander mot slutten av koketiden.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Serveres varm eller kald.

Koker tomatsalsa 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF