16 mai 2015

3 retters GRILLMENY ❤️ med sjømat !


Ser frem til varme, lange sommerdager -og kvelder ❤️
Glem pølser, "røkte" sommerkoteletter og tress-is !
Fantastisk fersk sjømat og friske bær på grillen er det ingenting som slår ♫♪

Dette er en veldig enkel og lettlaget meny, som du slipper og stresse med.
Jeg serverte rettene kun med godt brød og smør.
Alt kan forberedes mange timer før det skal serveres - praktisk !!

Trinn for trinn:
  1. Start med og forberede limesmøret.
  2. Skrell og mariner rekene, sett rekene i kjøleskapet.
  3. Gjør i stand fiskepakkene og oppbevar dem i kjøleskapet.
  4. Lag mascarponekremen og tre jordbærene på spyd, oppbevar kremen kaldt frem til servering.
  5. La gjestene sette seg ved bordet og server gjerne en kald hvitvin, før du begynner grillingen.
  6. Dekk på bordet med godt brød og smør.
  7. Grill rekene, det tar 2 minutter !
  8. Spis og nyt ♫♪
  9. Rydd av bordet etter forretten -og grill laksepakkene i 15 minutter.
  10. Spis og nyt ♫♪
  11. Rydd av bordet etter hovedretten
  12. Sett frem dessertskåler og mascarponekremen.
  13. Grill jordbærene, det tar kun få minutter.
  14. Spis og nyt ♫♪
Oppskriften finner du ved og trykke på navnet til retten.

Rekespyd med limesmør

Reker kan jeg spise i bøtter og spann!
Moro med en liten tvist, marinere dem i limesmør og la de få en liten puff på grillen.



Skikkelig snadder pakker !
Server hele pakken på tallerkenen, så gjestene selv kjenner den gode lukten når de åpnes.


Smaskens dessert etter ett nydelig grillmåltid.
Jordbærene blir herlig søte etter en liten lunk på grillen -og passer perfekt til kremen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF