23 mai 2015

Pizza i gasskomfyr ღღ


Skal prøve meg på pizza i gasskomfyren på hytta !

Min gasskomfyr har kun undervarme, så det kan bli en utfordring, men tenk så godt,
hjemmelaget pizza på hytta - det skulle min kjære mor opplevd

I dag ble det biff, sopp, paprika og rødløk på pizza'n 🍕

Nystekt pizza & rødvin foran peisen i en varm hytte, mens vinden uler utenfor ღღ 
LYKKE på ett fat 


Pizzabunn
  • 6 dl hvetemel
  • 1/2 pose tørrgjær
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt
Sånn gjør du:
  1. Bland mesteparten av hvetemelet med gjæren.
  2. Tilsett lunkent vann, olje, salt og elt deigen sammen, tilsett nok mel så den blir smidig.
  3. La den heve i 30 minutter.
  4. Kjevle ut pizzadeigen på ett bakebrett, bruk gjerne bakepapir under -så sparer du deg for litt oppvask.
Kjevle - Nope, det har jeg ikke, men utrolig hva en flaske Amarone kan gjøre !
Pizzasaus
På "hyttevis" jukset jeg i dag -og brukte Toro Pizza saus, som kun skal blandes ut i vann.
En tørrpose passer bra nå man ikke har bilvei helt frem !

Pizzafyll:
  • Rødløk, i tynne skiver
  • Søt paprika, i tynne skiver
  • Champinjong, i skiver
  • Ytrefilet i strimler
  • Biffkrydder
  • Pizzaost
  • Basilikum
Sånn gjør du:
  1. Fyr opp stekeovnen på gassovnen og sett den på innstilling 6.
  2. Tilbered pizzasausen og smør pizzasaus på pizzabunnen.
  3. Legg på rødløk, paprika og champinjong.
  4. Legg på revet ost.
  5. Krydre biffen godt med biffkrydder.
  6. Legg strimler av krydret rå biff på toppen.
  7. Dryss over litt frisk basilikum.
  8. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Spis & Nyt ♫

Dagens "hytte-dessert" ღ Sjokolade er sjokolade !

Heggsetra ღ Sør Fron i Gudbrandsdalen - Pinseaften 2015 ღღ

Møtte på denne 'krabaten' i dag - Hoggorm - Heggstera - Sør Fron i Gudbrandsdalen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF