Min gasskomfyr har kun undervarme, så det kan bli en utfordring, men tenk så godt,
hjemmelaget pizza på hytta - det skulle min kjære mor opplevd ღ
hjemmelaget pizza på hytta - det skulle min kjære mor opplevd ღ
I dag ble det biff, sopp, paprika og rødløk på pizza'n 🍕
Nystekt pizza & rødvin foran peisen i en varm hytte, mens vinden uler utenfor ღღ
Nystekt pizza & rødvin foran peisen i en varm hytte, mens vinden uler utenfor ღღ
- 6 dl hvetemel
- 1/2 pose tørrgjær
- 2,5 dl vann
- 2 ss olje
- 1 ts salt
- Bland mesteparten av hvetemelet med gjæren.
- Tilsett lunkent vann, olje, salt og elt deigen sammen, tilsett nok mel så den blir smidig.
- La den heve i 30 minutter.
- Kjevle ut pizzadeigen på ett bakebrett, med bakepapir i bunn. Bruk dobbelt lag med bakepapir, når den skal stekes.
Kjevle - Nope, det har jeg ikke, men utrolig hva en flaske Amarone kan gjøre ! |
På "hyttevis" jukset jeg i dag -og brukte Toro Pizza saus, som kun skal blandes ut i vann.
En tørrpose passer bra nå man ikke har bilvei helt frem !
Pizzafyll:
- Rødløk, i tynne skiver
- Søt paprika, i tynne skiver
- Champinjong, i skiver
- Ytrefilet i strimler
- Biffkrydder
- Pizzaost
- Basilikum
Sånn gjør du:
- Fyr opp stekeovnen på gassovnen og sett den på innstilling 6.
- Tilbered pizzasausen og smør pizzasaus på pizzabunnen.
- Legg på rødløk, paprika og champinjong.
- Legg på revet ost.
- Krydre biffen godt med biffkrydder.
- Legg strimler av krydret rå biff på toppen.
- Dryss over litt frisk basilikum.
- Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Spis & Nyt ♫♪
Møtte på denne 'krabaten' i dag - Hoggorm - Heggstera - Sør Fron i Gudbrandsdalen |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar