}); Edels Mat & Vin: Stromboli 🍅 Pizzarull med serrano & pesto på hyttevis !! Google+

lørdag 1. september 2018

Stromboli 🍅 Pizzarull med serrano & pesto på hyttevis !!


Du tror kanskje at Stromboli er en Italiensk oppfinnelse, men det er det ikke.
Stromboli ble oppfunnet i USA på 1950-tallet -og blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter i Amerika. 

På ekte hyttevis blir det litt enkle vendinger, med ferdig laget pizzabunn, pizzasaus og pesto 🌿🍅

Du kan mer enn gjerne lage det fra bunnen av, oppskrift på pizzabunn og pizzasaus til Stromboli finner du her og pesto av basilikum finner du oppskrift på her.

Nyt dagen ute -og kos deg med denne til kvelds


Du trenger:

Sånn gjør du:
  1. Legg på pizzasaus på pizzabunnen, men ikke helt ut på den ene langsiden og på de korte sidene.
  2. Smør utover pesto på pizzabunnen.
  3. Legg på serrano eller annen god spekeskinke.
  4. Legg på ett godt lag med ost og små tomater skåret i to deler.
  5. Visp egget med en gaffel -og pensle egg rundt kantene.
  6. Brett inn kantene på den korte siden -og rull den sammen.
  7. Legg den med skjøten ned på ett stekebrett med bakepapir. Bruk dobbelt lag med bakepapir hvis du steker den i gassovn med kun undervarme.
  8. Dryss gjerne over litt ekstra ost -og skjær noen snitt i pizzarullen. Dryss over litt hakket basilikum (hvis du har).
  9. Stek rullen i forvarmet ovn, 225 grader / innstilling 6 på gassovnen i ca. 20 minutter.
  10. Server pizzarullen med masse frisk ruccola, resten av pizzasausen og litt ekstra pesto.
Steg for steg bilder lenger ned i innlegget 
Fint på fjellet nå ♥
Over stokk og stein ! Hva skjedde med tregrensa 1000 moh ? 😏
Ingredienser
Smør pizzasaus og pesto på pizzabunnen
Legg på god spekeskinke
Dryss over ost og legg på halve små tomater
Pensle kantene med egg
Brett inn kantene og rull den sammen
Skjær noen snitt i pizzarullen, dryss over litt ost og basilikum
Klar til servering
Spis & Nyt
Takk for en fin dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar