Du tror kanskje at Stromboli er en Italiensk oppfinnelse, men det er det ikke.
Stromboli ble oppfunnet i USA på 1950-tallet -og blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter i Amerika.
På ekte hyttevis blir det litt enkle vendinger, med ferdig laget pizzabunn, pizzasaus og pesto 🌿🍅
Du kan mer enn gjerne lage det fra bunnen av, oppskrift på pizzabunn og pizzasaus til Stromboli finner du 👉 her og pesto av basilikum finner du oppskrift på 👉 her.
Nyt dagen ute -og kos deg med denne til kvelds ♥
Du trenger:
Sånn gjør du:
- Legg på pizzasaus på pizzabunnen, men ikke helt ut på den ene langsiden og på de korte sidene.
- Smør utover pesto på pizzabunnen.
- Legg på serrano eller annen god spekeskinke.
- Legg på ett godt lag med ost og små tomater skåret i to deler.
- Visp egget med en gaffel -og pensle egg rundt kantene.
- Brett inn kantene på den korte siden -og rull den sammen.
- Legg den med skjøten ned på ett stekebrett med bakepapir. Bruk dobbelt lag med bakepapir hvis du steker den i gassovn med kun undervarme.
- Dryss gjerne over litt ekstra ost -og skjær noen snitt i pizzarullen. Dryss over litt hakket basilikum (hvis du har).
- Stek rullen i forvarmet ovn, 225 grader / innstilling 6 på gassovnen i ca. 20 minutter.
- Server pizzarullen med masse frisk ruccola, resten av pizzasausen og litt ekstra pesto.
Steg for steg bilder lenger ned i innlegget ♥
|
Fint på fjellet nå ♥ |
|
Over stokk og stein ! Hva skjedde med tregrensa 1000 moh ? 😏 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar