Sopp passer utrolig godt til fisk 🍄
Her har jeg brukt torsk og aromasopp.
Ikke de mest spennende ingrediensene, men sammen med asiatiske smaker blir det veldig godt !!
Fiks - ferdig - sunn og god hjemmelaget middag på 30 minutter ❤
Du trenger til 2 solide porsjoner:
- 300 g torskefilet uten skinn
- 150 g kokte store reker
- 150 g sopp, jeg brukte aromasopp
- 2 ss rapsolje
- 1 ts sesamolje
- 3 ss lys soyasaus, kikkoman
- 1 ss oystersauce
- 1 lime
- 1/2 rød chili
- Koriander
- Kokt ris
- Varm stekeovnen til 200 ºC.
- Kok ris. Jeg brukte jasminris, som skulle koke i 20 minutter,
- Bland sammen rapsolje, sesamolje, soyasaus, oystersauce, saften av en lime og chili.
- Del torsken i stykker og legg dem i ett ildfast fat.
- Hell over marinaden og la fisken ligge i soyamarinaden i 10 minutter.
- Del soppen i mindre biter og stek den i litt olje/smør i stekepanne.
- Hell soppen og store reker over/rundt fisken når den er ferdig marinert.
- Stek torsk og sopp i stekeovnen i 10-15 minutter til fisken er ferdig.
- Legg ris på en tallerken, legg på torsk, reker og sopp -og hell over marinaden fra formen.
- Dryss over hakket koriander.
Ingredienser 🐟 |
Bland sammen marinaden 🐟 |
Mariner fisken i 10 minutter 🐟 |
Kok ris og stek sopp 🐟 |
Stekes ved 200 grader i 10-15 minutter 🐟 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar