}); Edels Mat & Vin: Ost- og skinkemuffins ♥ Google+

søndag 9. september 2018

Ost- og skinkemuffins ♥


Barnebarnet har flyttet fra Ottestad i Stange til Byflaten, langt opp i Ringsaker.
Jeg bor like ved barnehagen hun gikk i tidligere, men nå må vi kjøre i 30 minutter 🚗
Ja, vet det er ikke langt, men det hender seg vi får det litt travelt på morgenkvisten.

Da er det fint å spise frokost i bilen -og helst noe som smaker godt.
Tørre brødskiver er litt kjedelig -og frukt og grønnsaker er ikke mettende nok.

Fyll opp fryseren med noen gode muffins.
Tin dem i mikrobølgeovn eller ta dem ut av fryseren kvelden før.
Jeg har henne bare en natt i uken altså, så hun blir ikke oppfostret på muffins 

Hvis du vil ha en litt sunnere utgave finner du oppskriften på Isabells sunne og gode matmuffins med havregryn her.


Du trenger til 14 stk:
  • 5 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • ½ ts salt
  • 2 ts røkt paprikapulver
  • 100 g revet mozzarella
  • 100 g smårettskinke
  • 2 stk egg
  • 2 dl lettmelk
  • 100 g smeltet smør
  • Litt ekstra ost til topping
Sånn gjør du:
  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Smelt smøret i en liten kjele.
  3. Bland hvetemel, bakepulver, salt og paprikapulver i en bakebolle.
  4. Tilsett ost og skinke og bland det godt sammen med melet.
  5. Pisk sammen egg, melk og smeltet smør og hell det i melblandingen. 
  6. Rør godt til alt er blandet.
  7. Fordel røren i muffinsformer (ca. ¾ fulle).
  8. Strø over litt revet ost.
  9. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 15 minutter. 
Lager muffinsrøre !

Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett ost og skinke !
Tilsett melk, smeltet smør og egg, som du har vispet sammen !

Fordel røren i muffins former !
Klare til steking !
Ferdig stekt !
Frokosten er klar 

Tut og kjør 🚗
"Såmmå å je ær hen i væla - bære je ser Mjøsa" ♥
Ingredienser 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar