Blir mest brukt til bacon, spekemat og røkt fisk, men passer også godt til reker og kjøttpålegg.
Skal du lage eggerøre til mange -er trikset å steke den i stekeovn !
Denne oppskriften passer til 14 personer ♥ஜ
Du trenger:
- 25 stk egg
- 3 dl melk
- 1 dl fløte
- 3 ts salt
- Gressløk
- 100 g smeltet smør
Sånn gjør du:
- Sett stekeovnen på 150 grader varmluft.
- Smelt smøret i en liten kjele og hell smøret over i en langpanne. Vend på pannen så hele bunnen er dekket med smør.
- Visp egg, melk, fløte og salt godt sammen med en håndmikser.
- Hell blandingen over i langpannen.
- Stek den i 10 minutter, rør i den.
- Stek den videre i 5 minutter. Tilsett finhakket gressløk og bland det godt sammen.
- Stek den videre... og rør i den hvert 5 minutt til den er ferdig. Det tar ca. 25 minutter.
- Avkjøles og legges over i en passende bolle. Når eggerøren står en stund, kan den bli litt bløt i bunnen. Jeg legger i en liten rist av plastikk i bunnen av bollen. Du kan også bruke en liten tallerken eller lignende.
Potetsalat finner du oppskrift på her.
Jeg laget dobbelt porsjon i dag ♥ஜ
25 stk egg ! |
Stekes i stekeovn ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar