Bruk rester av kokte poteter, så er den klar til steking på 15 minutter.
Perfekt middag på travle hverdager - og enkel hyttemat.
Jeg har gasskomfyr med kun undervarme, derfor blir ikke osten så gyllen 🌸
Men smaken er god !!
Perfekt middag på travle hverdager - og enkel hyttemat.
Jeg har gasskomfyr med kun undervarme, derfor blir ikke osten så gyllen 🌸
Men smaken er god !!
Du trenger:
- 400 g kjøttdeig
- 1 stk løk
- Stekesmør
- 400 g hermetisk tomat
- 120 g kremost
- Salt
- Pepper
- 3-4 kokte poteter
- 200 g revet ost.
Sånn gjør du:
- Sett ovnen på 225°.
- Skrell og finhakk løken.
- Stek kjøttdeig og løk i smør.
- Rør inn tomater og kremost.
- Smak til med salt og pepper.
- Legg blandingen over i en smurt ildfast form.
- Legg over kokte poteter i skiver.
- Strø over osten.
- Gratiner midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Velkommen til fjells ✿ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar