Kjøttgrateng med poteter !!


Enkel og god kjøttgrateng 🌿

Bruk rester av kokte poteter, så er den klar til steking på 15 minutter.
Perfekt middag på travle hverdager - og enkel hyttemat.

Jeg har gasskomfyr med kun undervarme, derfor blir ikke osten så gyllen 🌸
Men smaken er god !!



Du trenger:
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 stk løk
  • Stekesmør
  • 400 g hermetisk tomat
  • 120 g kremost
  • Salt
  • Pepper
  • 3-4 kokte poteter
  • 200 g revet ost.
Sånn gjør du:
  1. Sett ovnen på 225°. 
  2. Skrell og finhakk løken. 
  3. Stek kjøttdeig og løk i smør. 
  4. Rør inn tomater og kremost. 
  5. Smak til med salt og ­pepper.
  6. Legg blandingen over i en smurt ildfast form. 
  7. Legg over kokte poteter i skiver.
  8. Strø over osten.
  9. Gratiner midt i ovnen i ca. 15 ­minutter. 
Ingredienser
Kjøttdeig og løk 
Tilsett tomater og kremost
Hell det over i en ildfast form
Legg på poteter og dryss over revet ost 

Forglemmegei 🌸

Velkommen til fjells 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF