Kjøtt i mørke
var den beste middag jeg fikk når jeg besøkte bestemor på Lørenskog ♥
Bestemor, Olga Johansen, født Haverstad, vokste opp i Sør Fron i Gudbrandsdalen, men flyttet tidlig til Oslo og hadde mange forskjellige jobber.
Hun jobbet som husholderske hos Jo Pettersens vevefabrikk på Bryn, i vaskeriet på Theatercaféen i Oslo. I 1946, når hun var 42 ble hun ansatt, som kokk på Christiania Spikerverk AS i Nydalen i Oslo.
Der jobbet hun i over 30 år, til hun var godt over 70 år ♥ Bestemor ble 98 år ♥
Der jobbet hun i over 30 år, til hun var godt over 70 år ♥ Bestemor ble 98 år ♥
Kjøtt i mørke er en kraftig og smakfull gryte med lange tradisjoner. Kjøttet skal kunnes deles med en gaffel og sausen skal være tykk, kraftig og mørk ♥ ♥