Ikke noe er så koselig, som å fyre opp bål og kose seg ute i naturen.
Det er sesong for gode norske epler. Jeg brukte Gravenstein 🍎Gravenstein eller Gråsten-eple er en eplesort, som med sikkerhet kan føres tilbake til 1698 til slottet Graasten i Danmark. Sorten kom første gang til Hardanger, Norge i 1792.
Gravenstein var vår viktigste eplesort frem til 1970-årene.
Det er sesong for gode norske epler. Jeg brukte Gravenstein 🍎
Gravenstein var vår viktigste eplesort frem til 1970-årene.
Fremdeles er gravenstein en av de viktigste eplesortene i norsk fruktdyrking.
På høsten passer det perfekt med varme epler fylt med sjokolade, rosiner, sukker og kanel.
Jeg gjør det enkelt og serverer eplene med mager vaniljekesam, den er knallgod !
Jeg gjør det enkelt og serverer eplene med mager vaniljekesam, den er knallgod !
Jeg prøvde to utgaver, hele epler og epler i båter.
Epler i båter er best for da ble fyllet bedre fordelt og det tar mye kortere tid 🍂🍏
Spis dem rett fra folien eller legg eplene på en tallerken.
Jeg bakte eplene med skallet på, men du kan skrelle dem hvis du foretrekker det.