Det er en uvanlig tid vi er inne i nå 💕
Håper det står bra til med dere alle 💛
2020 er ett år, som vil bli husket inn i evigheten !
Frisk eller syk, i karantene eller permittert !
Kanskje du er så heldig, som meg - som fremdeles, enn så lenge i hvert fall, kan møte opp på jobb, riktig nok med en os av antibac !
Mat må vi ha !
Ganske sunt også, med unntak av hvitvinen, men vi må jo bruke litt av all denne vinen mange har hamstret i disse dager 😀
Jeg steker fisken i en SteamCrips ovn med funksjonen Varmluft + ekte damp.
Kombinasjonen av 75% varmluft og 25% damp gir en rikere og mer naturlig smak på maten.
Samtidig beholder man de naturlige vitaminene og mineralene i råvarene.
Med kombidamp blir fisk og grønnsaker saftige og gode, samt at de beholder de fine fargene.
Kanskje du er så heldig, som meg - som fremdeles, enn så lenge i hvert fall, kan møte opp på jobb, riktig nok med en os av antibac !
Mat må vi ha !
Ganske sunt også, med unntak av hvitvinen, men vi må jo bruke litt av all denne vinen mange har hamstret i disse dager 😀
Jeg steker fisken i en SteamCrips ovn med funksjonen Varmluft + ekte damp.
Kombinasjonen av 75% varmluft og 25% damp gir en rikere og mer naturlig smak på maten.
Samtidig beholder man de naturlige vitaminene og mineralene i råvarene.
Med kombidamp blir fisk og grønnsaker saftige og gode, samt at de beholder de fine fargene.
Server gjerne retten med dampet små poteter. Oppskrift 👉 her.
- 1 kg skreifilet eller vanlig torskefilet
- Små gulrøtter
- Aspargesbønner
- Sukkererter
- Små tomater
- Salt
- Pepper
Sånn gjør du:
- Fjern skinnet på fiskefileten og del den i serveringsstykker.
- Legg fiskefilet i en ovnspanne sammen med grønnsaker.
- Krydre godt med salt og pepper.
- Sett stekeovnen på 180°C ekte varmluft+damp. Hell vann i vannskuffen på stekeovnen og forvarm ovnen. Med stekeovn uten dampfunksjon varmer du opp ovnen til 200°C.
- Stekes i ca. 15 minutter.
Saus:
- 1 sjalottløk
- 1 ss smør til steking
- 1 dl hvitvin
- 1 dl fløte
- 100 g smør
- Salt
- Pepper
- Sitronsaft
- Gressløk
Sånn gjør du:
- Finhakk sjalottløken og fres den i litt smør.
- Tilsett hvitvin og fløte og la det redusere til halvparten av veskemengden.
- Skjær smøret i terninger og rør inn litt og litt i sausen.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Tilsett hakket gressløk rett før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar