Forskjellen er at sveler lages med smør i røren og er ofte litt større i diameter.
Sveler inneholder også kefir, natron og hornsalt.
Sveler inneholder også kefir, natron og hornsalt.
Lapper blir ofte laget med 'vanlig' melk og bakepulver.
Sveler, fra Fjord1 på Vestlandet finner du en god oppskrift på ➡ her
Gode lapper, som jeg har laget med kefir, finner du her ➡ her
Til 10 stk trenger du:
Gode lapper, som jeg har laget med kefir, finner du her ➡ her
Skal du på tur kan du lage røren hjemme, helle dem over på en flaske med tett kork og ta den og stekepannen med i sekken. Husk stekesmør 🌿
- 2 egg
- 1 dl sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 2 dl melk
- 4 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
Lappene smaker knallgodt på toppen av alpinbakken på Gålå !
God tur til 👉 Valsfjellet 🍂
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar