TEX-MEX er sammensatt av ordene Texas og Mexico.
Det er matkultur fra USA med kulinariske tradisjoner i Mexico - og det er så godt !!
Enklere utgave av tex-mex "revet kylling" finnes neppe !
Det tar jo litt tid å lage tacokrydder, oppskrift 👉 her og tomatsalsa, som du finner opp på oppskrift på 👉 her, men har du ikke tid -eller lyst så er det lov med ferdige produkter. Det gjorde jeg i dag !
Da kan du forberede 10 porsjoner på 5 minutter - og retten passer seg selv ♫♪
Pulled kylling kan serveres på tacolefser med salat, agurk, paprika, revet ost, mais, tomater, 👉 hjemmelaget guacamole, rødløk, rømme.
Pulled kylling kan serveres på tacolefser med salat, agurk, paprika, revet ost, mais, tomater, 👉 hjemmelaget guacamole, rødløk, rømme.
Du kan gjerne bruke litt ekstra salsa også, for den er ikke så sterk ♫♪
I ett burgerbrød med salat, saus og hva du måtte ønske.
Den passer også godt som 👉 pizzafyll, på ostesmørbrød og i 👉 tacosuppe.
I ett burgerbrød med salat, saus og hva du måtte ønske.
Den passer også godt som 👉 pizzafyll, på ostesmørbrød og i 👉 tacosuppe.
Pulled chicken passer perfekt i en knallgod Tortillakake, som du finner oppskrift på 👉 her !
Mulighetene er mange....
Doble gjerne oppskriften når du først er i gang og frys kjøttet i mindre porsjoner.
Da har du basis for enkle middager på travle dager !
Du trenger til 10 porsjoner:
Du trenger til 10 porsjoner:
- 450 g tomatsalsa
- 2 lime
- 30 g taco spice mix
- 0,5 dl vann
- 2 ts koriander krydder
- 1,4 kg kyllingfilet
- Salt
- Pepper
- Hell tomatsalsa, saften av 2 lime, tacokrydder og koriander i Crock-Pot kjelen.
- Krydre kyllingen med salt og pepper og legg dem i kjelen.
- Sett på lokket og kok på LOW i 5-6 timer eller HIGH i 3-4 timer.
- Ta opp kyllingen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
- Legg kyllingkjøttet tilbake i sausen i kjelen og bland alt godt sammen.
Ingredienser ♫♪ |
Bland sammen sausen ♫♪ |
Tilsett kylling og krydre med salt og pepper ♫♪ |
Bland alt godt sammen ♫♪ |
Kok på LOW i 8 timer ♫♪ |
Riv kjøttet i fra hverandre med to gafler ♫♪ |
Klar til servering ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar