I frysedisken på Kiwi fant jeg frosne kalkunskiver i pakke på 1,5kg.Jeg lager en stor porsjon med 'revet kalkun' av kalkunskiver.Av 1,5 kg kalkunskiver blir det ca. 2 kg pulled turkey.
Denne utgaven er smaksatt med løk, honning, soyasaus, tomatketchup og paprikakrydder,
som gir en god smak på kalkunkjøttet og sausen. Kalkunkjøtt inneholder svært lite fett, så saftig kjøtt blir det ikke, men sammen med den gode sausen blir det ganske digg !
Pulled turkey kan brukes til pasta, pizza, baguetter, på tortilla og fajitas.
Frys 'pulled turkey' i passende porsjoner. Da har utgangspunkt for mange gode smaksrike middager. Tilsett gjerne grønnsaker og mer krydder når du tilpasser kjøttet til retten du vil lage.
Har du ikke tilgang til kalkunskiver kan du selvsagt bruke kalkunfilet eller bytte ut kalkun med kyllingfilet 🐔 Pulled turkey kan tilberedes i slowcooker, trykkoker eller i stekeovn.