Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Google+

mandag 18. januar 2016

BBQ Kyllingform med grønnsaker ✿


Kjempegod ovnsrett med mør kylling, helt herlig BBQ-saus og gode grønnsaker.
Du kan lage den i god tid å oppbevare den i kjøleskapet til den skal stekes.
Den er veldig enkel å tilberede, men imponerer den mest kresne gjest, smaker helt smaskens !



Til 6 porsjoner trenger du:
  • 1 kg kyllingfilet, rå
  • 1 stk rød paprika
  • 200 g minimais
  • 1 stk rødløk
  • 250 g babygulrøtter
  • 250 g aspargesbønner
  • 3 dl fløte
  • 1 dl Heinz Barbecuesaus
  • 1 dl Heinz Garlicsaus
  • 1 dl aprikossyltetøy
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • Persille (til pynt)

Sånn gjør du:
  1. Del hver kyllingfilet i 4 biter.
  2. Skrell/rens og skjær grønnsaker i passende biter. Hvis du bruker fryste gulrøtter og aspargesbønner trenger du ikke tine dem først.
  3. Legg grønnsaker i en ildfast form og legg kyllingen på toppen.
  4. Rør sammen fløte, bbq-saus, garlicsaus, syltetøy, soyasaus og brunt sukker.
  5. Hell sausen over kylling og grønnsaker.
  6. Stekes ved 175 grader i 1 time.
  7. Server med ris, poteter eller pasta.
Ca'della Scala Allegretto Valpolicella 2014
En rimelig god Italiener til kr. 130,-


  • Land/distrikt: Italia, Veneto, Valpolicella
  • Årgang: 2014
  • Passer til: Lyst kjøtt   Svinekjøtt   Storfe  



  • Farge: Dyp blårød.
  • Lukt: Ung og bæraktig, preg av røde bær, urter og mandel.
  • Smak: Bløt og saftig, preg av røde bær og urter, frisk ettersmak.
  • Råstoff: Corvina 70%, Rondinella 20%, Corvinone 10%
  • Metode: Gjæret ved lav temperatur i ståltanker, kort maserasjonstid, tappet ulagret.
  • Innhold: Alkohol 12,00%Sukker: 2,10 g/l Syre: 6,20 g/l
  • Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Produsent: Cescon Italo


  • Grønnsaker, kylling og BBQ-saus !

    Kyllingbiter på en seng av grønnsaker !

    Kyllingform klar til steking !
    Klar til servering !
    Middagen er servert !

    Ingredienser til sausen ! Herlig sammensetning !

    Ingredienser

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar