Pizzasnurrer er perfekte til kveldskos, til lunsj og i matpakken, til barnebursdager og ikke minst på tur i skog og fjell ♫♪
Oppskriften er til ca. 18 stk gode pizzasnurrer med masse kjøttfyll
Du kan lage dobbelt porsjon pizzadeig og fordele kjøttsausen over to pizzabunner hvis du ønsker litt mer pizzadeig -og mindre fyll.
Hvis det frister mer med pizzasnurrer med skinke, finner du oppskrift 👉 her.
Pizzadeig:
- 3 dl vann
- 1 pose tørrgjær
- 1 ss olje
- 1/2 ts salt
- 1 1/2 dl sammalt hvetemel
- 5-6 dl hvetemel
Sånn gjør du:
- Bland sammen mel og tørrgjær.
- Tilsett vann, som holder ca. 40 grader, olje og salt
- Elt deigen til den er passe fast.
- Dekk bakebollen med ett kjøkkenhåndkle, og la deigen heve til dobbelt størrelse, ca. 45 minutter, på et lunt sted.
- 400 g kjøttdeig
- Stekesmør
- 1 stk hakket gul løk
- 1 boks hakkede tomater, kan gjerne bruke en som er tilsatt urter
- 3 ss tomatpuré
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- En neve frisk basilikum eller 2 ts tørket basilikum
- Revet hvitost, skal ikke i sausen, men drysses over pizzasnurrene før steking.
- Stek kjøttdeig og løk i smør i en stekepanne.
- Tilsett tomatpuré, hermetiske tomater, salt og pepper.
- La det småkoke i ca. 15 minutter.
- Smak til med basilikum.
- Avkjøles før du legger fyllet på pizzabunnen.
- Rull deigen til en pølse, og kjevl den ut til en tynn avlang firkant.
- Smør kjøttsausen utover pizzabunnen.
- Rull sammen deigen til en tykk pølse.
- Skjær pølsen i ca. 2 cm tykke skiver.
- Legg skivene på to stekeplate med bakepapir. Husk at de hever seg, så ikke legg dem for tett sammen.
- Dryss på ost.
- La dem etterheve 15 minutter.
- Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter på 225 °C.
Pizzadeig og kjøttsaus |
Kjevler ut pizzadeig |
Har lagt kjøttsausen på pizzadeigen |
Har rullet sammen og skjært opp pizzasnurrer. Drysser over ost, mye ost !!! |
Ferdig stekte, klar til servering !! Litt klissete av mye kjøttfyll, men veldig gode ! |
Spis & Nyt ♫♪ |
Nom Nom !!! |
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar