Har du kyllingkjøttdeig og nudler har du basis for billig og god middag !
Verken kyllingkjøttdeig eller nudler har mye smak, med de tar godt til seg smaker som tilsettes.
Bruk de nudlene du har i huset -eller liker best, jeg brukte tomatnudler laget med hvete.
Smaker herlig friskt og nydelig 🌿
Verken kyllingkjøttdeig eller nudler har mye smak, med de tar godt til seg smaker som tilsettes.
Bruk de nudlene du har i huset -eller liker best, jeg brukte tomatnudler laget med hvete.
Smaker herlig friskt og nydelig 🌿
Til 3 porsjoner trenger du:
- 400 g kyllingkjøttdeig
- Stekesmør
- 1 stk gulrot
- 3 stk vårløk
- 1 stk chili
- 1 stk grønn paprika
- 1 fedd hvitløk
- 2 dl kjøttfond/buljong
- 2 ss soyasaus
- 1 ss østerssaus
- 2 ts sesamolje
- Lime
- 200 g nudler
- Koriander
- Skjær vårløk og paprika i passende biter.
- Finhakk hvitløk og chili.
- Riv gulrot på ett rivjern.
- Stek kjøttdeig i en stor stekepanne med litt smør.
- Tilsett vårløk, paprika, chili, hvitløk og gulrot.
- Tilsett kjøttfond.
- La blandingen småkoke i ca. 10 minutter.
- Smak til med soyasaus, østerssaus, sesamolje og saften av ca. 1/2 lime
- Kok nudler etter anvisning på pakken, sil av vannet og skyll ned kaldt vann så den ikke fester deg sammen.
- Bland nudlene godt sammen med kjøttdeigblandingen.
- Dryss over hakket koriander ved servering.
Grønnsaker |
Spis & Nyt ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar