Nok en lettvint hverdags-middag med pasta og kjøttdeig !
Ikke den mest spennende, men rimelig og god middag, som kan lages på 30 minutter 🌿
Til 4 porsjoner:
Kjøttruller:
- 600 g kjøttdeig av storfe
- 70 g revet mozarella ost
- 1 egg
- 4 ss griljermel
- 2 ss olie
- Salt
- Pepper
Pastasalat:
- 300 g tørr pasta
- 2 tomater
- 1/2 agurk
- 1 liten box mais
- Frisk basilikum
Dressing:
- 2 ss olie
- 2 ss sitronsaft
- 1 fedd presset hvitløk eller 1 ts hvitløk fra Gourmet Graden
- Salt
- Pepper
- Rør kjøttdeig, egg og revet ost godt sammen.
- Lag 4 stk store pølser av kjøttdeigblandingen.
- Vend kjøttrullene i strøkavring.
- Stekes på middels varme med litt olje i ca. 15 minutter.
- Krydre med salt og pepper.
- Kok pasta etter anvisning på pakken, sil av vannet.
- Skjær opp tomater (fjern innmaten) og agurk (fjern den bløte remsen i midten) i små biter.
- Bland tomater, agurk og mais med den kokte pastaen.
- Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og bland den forsiktig inn i pastasalaten.
- Strø over frisk basilikum ved servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar