Enkel og god hyttemat.
Du trenger en dyp stekepanne og en kjele til pastaen, samt fyr i peisen,
levende lys, en venn eller kjæreste og en flaske god rødvin ♫♫
Dessert ble det også i dag, med friske norske bringebær ❤️
Til 3 porsjoner trenger du:
Dagens dessert:
Sjokoladepudding med vaniljesaus og friske bringebær
"Jukset" litt, kjøpte ferdig sjokoladepudding med saus i porsjonsbeger.
Paladin Refosco 2013
Passer til:
Land/distrikt: Italia, Veneto, Øvrige
Årgang: 2013
Råstoff: Refosco 100%
Innhold: Alkohol 12,00%Sukker: UkjentSyre: Ukjent
Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres
levende lys, en venn eller kjæreste og en flaske god rødvin ♫♫
Dessert ble det også i dag, med friske norske bringebær ❤️
Til 3 porsjoner trenger du:
- 400 g mørt biffkjøtt
- 1 stk rødløk
- 1 stk paprika
- 1/2 squash
- 2 dl fløte
- 3 ss god ketchup
- 1 ts tørket rosmarin
- Salt
- Pepper
- Ruccola, til topping
- Pasta
Sånn gjør du:
- Skjær biffkjøtt, jeg brukte ytrefilet i strimler.
- Skjær grønnsaker i biter.
- Stek kjøttet raskt i en varm panne, legg det til side.
- Tilsett grønnsaker i stekepannen, la grønnsakene surre noen minutter.
- Tilsett fløte, ketchup og rosmarin.
- La det surre 10 minutter.
- Legg biffen tilbake i pannen, la den surre med noen minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Kok pasta etter anvisning på pakken i lettsaltet vann.
- Legg pasta i bunnen på en dyp tallerken, legg på biffsnadder og topp med litt ruccola.
Dagens dessert:
Sjokoladepudding med vaniljesaus og friske bringebær
"Jukset" litt, kjøpte ferdig sjokoladepudding med saus i porsjonsbeger.
Paladin Refosco 2013
Rubinrød farge. Fruktig duft av skogsbær og fruktsødme med hint av plommer og rosiner.
Gråskarvbu - Heggsetervegen - Sør Fron i Gudbransdal |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar