19 november 2014

Pitapizza med skalldyr & pesto c",)


Enkel "juksepizza", for oss skalldyrelskere ♥ஜ
Ferdig krydret tomater på boks, pesto på glass, blåskjell i lake, men rekene skreller jeg selv altså - enklere kan det nesten ikke bli, men det smakte godt !! 


Ingredienser:
  • Pitabrød 
  • Tomat, med basilikum og oregano
  • Gul paprika
  • Blåskjell
  • Reker
  • Revet ost
  • Pesto, bruk noen ekstra kroner på en god en...
  • Havsalt
  • Ruccola
Tilberedning:
  1. Skrell rekene.
  2. Tilbered blåskjellene, eller bruk blåskjell i lake.
  3. Legg hakkede tomater på pitabrød.
  4. Ha over paprika, skjært i strimler.
  5. Strø over litt salt og god revet ost.
  6. Stek 5 min på 225 °C, ta ut pitabrødene, legg på reker, blåskjell og drypp over litt pesto.
  7. Stek videre i ytterligere 5 minutter.
Servér med frisk ruccolasalat, som er krydret med litt havsalt.
Legger på pizzafyll

Nesten ferdig stekt !
    Spis & Nyt !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF