Kylling, søtpotet og mais er en veldig god kombinasjon -og med verdens beste BBQ saus = NAM !
Skikkelig klissete, hot & godt !!
Spis & Nyt !!
Du trenger til 4 porsjoner:
Du trenger til 4 porsjoner:
- 8 stk rå kyllinglår eller 4 store rå kyllingfileter
- 600 g søtpotet
- 4 maiskolber
- Solsikkeolje
- Maldon salt
- BBQ saus *
Sånn gjør du:
- Lag BBQ saus.
- Skrell søtpotetene.
- Skjær søtpoteter i skiver eller båter og maiskolber i biter.
- Hell over litt olje og strø over salt.
- Bland godt sammen og legg dem på en stekeplate eller i en ildfast form.
- Gni kylling inn med ett tykt lag BBQ saus.
- Legg kyllingen på en stekeplate eller i en ildfast form.
- Kylling og grønnsaker stekes samtidig i ovn. 200 grader varmluft i ca. 25 minutter.
- Serveres med resten av BBQ sausen !
- 4 dl Heinz ketchup
- 4 ss soyasaus
- 4 ss hvitvinsedikk
- 1 ss worchestershire sauce
- 6 ss brunt sukker
- 1,5 dl solsikkeolje
Bland og rør sammen alle ingrediensene.
Kjempegodt og lettvint. 4 dl Heinz ketchup = 1 flaske a 500ml.
Due Palme Salice Salentino 2011
Farge: Dyp rød. 
Lukt: Preg av tørket frukt og mørke bær, streif av røyk og tjære. 
Smak: Bløt og sødmefull, preg av modne bær og plomme, fin fasthet i ettersmaken. 
Passer til:  
    
    
    
Land/distrikt: Italia, Puglia, Salice Salentino  
Årgang: 2011 
Råstoff: Negroamaro 80%, Malvasia 20%  
Metode: 8 dagers maserasjon i horisontale roterende tanker, gjæret ved maks. 27 C. 6 md. lagring i franske eikefat. 
Innhold: Alkohol 12,50%Sukker: 1,10 g/l  Syre: 5,60 g/l 
Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres 
Kjempegodt og lettvint. 4 dl Heinz ketchup = 1 flaske a 500ml.
| .jpg) | 
| Ingredienser til BBQ saus | 
Due Palme Salice Salentino 2011
 
    
    
   .jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar