Fikk tak i noen fantastiske, nydelige grillpølser av hjort, kortreiste fra ⇾ Løiten Hjorteoppdrett.
Kostet noen kroner, men de var verdt hvert øre !
Gode pølser fortjener noe annet en lompe, ketchup og sennep.
Prøv denne sammensetningen a'la Edel :
Gode viltpølser, kremet soppstuing og syrlig rødløk, servert på sprøtt ristet brød 🍂
Du trenger til 3 porsjoner:
- 6 stk hjortegrillpølser
- Smør
- Soppstuing *
- Syltet rødløk *
- 3 skiver godt brød
- Persille
Sånn gjør du:
- Lag syltet rødløk, som du finner oppskrift på ⇾ her. Den må stå fire timer før servering, gjerne natten over.
- Lag soppstuingen og stek pølsene i godt smør.
- Rist brød i en brødrister eller i stekeovn.
- Legg soppstuing på brødet, server med grillpølser, syltet rødløk og ett dryss persille
- 200 sopp, jeg brukte aromasopp og sjampinjong
- Raps eller solsikkeolje
- 1-2 ss smør
- 0,5 dl fløte
- Salt
- Pepper
- Persille
- Børst soppene, skjær dem i skiver og stek dem i en varm stekepanne over middels varme med litt olje. La de ligge rolig i pannen noen minutter.
- Ha smør i pannen og stek videre til soppen er ferdig stekt.
- Tilsett fløte og kok inn under omrøring til fløten tykner.
- Smak til med salt og pepper.
- Rør inn litt hakket persille, en spiseskje eller to.
Smaker aldeles smaskens !!! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar