Den har en delikat, søt-bitter smak og sprø konsistens.
Hjertesalaten faller sammen under varmebehandling, så ikke vær redd for å bruke mye.
Når sausen er klar og ingrediensene delt opp -er retten klar på under 15 minutter !
Du trenger til 3 porsjoner:
Biffwok:
Sånn gjør du:
Jeg har tidligere prøvd den rå, dampet og grillet -i dag putter jeg hjertesalaten i wok'n.
Hjertesalaten faller sammen under varmebehandling, så ikke vær redd for å bruke mye.
Når sausen er klar og ingrediensene delt opp -er retten klar på under 15 minutter !
Du trenger til 3 porsjoner:
Biffwok:
- Rapsolje
- 600 g ytrefilet av storfe
- 1 rødløk, skjært i tynne strimler
- 3 fedd hvitløk, hakket eller 3 ts 'hvitløk på tube'
- 225 g bambusskudd
- 1 rød paprika, skjært i biter
- 1-2 hjertesalat. skjært i strimler
- 1 dl hakket koriander, pluss litt ekstra til pynt.
- Tilbered sausen.
- Skjær biffkjøtt i strimler.
- Stek litt og litt i olje, legg det til side. Skal bare brunes, ikke gjennomstekes.
- Stek løk til den blir gyllen, tilsett hvitløk og stek 1 minutt.
- Tilsett bambusskudd og paprika, la det surre noen minutter.
- Ta kjøttet tilbake i pannen, sammen med hjertesalat og koriander.
- Stekes i ett par minutter.
- Tilsett sausen og kok opp.
- 1/2 dl oystersaus
- 1/2 dl soyasaus
- 3 ss eplecider eddik
- 2 ss brunt sukker
- 1 ts sesamolje
Server woken med ris eller nudler og dryss over koriander ved servering 🌿
Jeg serverte retten med eggnudler.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar