ONE POT - enkelt og greit !!
Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte !
Her en en smakfull utgave med kylling, ris og grønnsaker i samme "pot" !
Fiks, ferdig på 30 minutter ❥•♪♫⁀°♡ღ
Du trenger til 4 porsjoner:
ღ☆.¸.•❥•♪♫⁀°♡ღ
Fiks, ferdig på 30 minutter ❥•♪♫⁀°♡ღ
Du trenger til 4 porsjoner:
- 4-6 stk ferdig grillet kyllinglår
- 400 ml kokosmelk, lett
- 3 dl kyllingkraft
- 1 ss thai red curry paste
- 2,5 dl jasminris, med koktid på ca. 20 minutter
- 1 stk paprika skåret i terninger
- Aspargestopper
- Lime, til å skvise over ved servering
- Frisk koriander
- Finn frem en vid gryte, så du får plass til kyllinglår i kjelen.
- Tilsett i gryta: koksmelk, kyllingkraft (jeg brukte vann og ett beger kyllingfond) og curry paste.
- Kok opp og rør inn risen. Legg kyllingen på toppen. Legg på lokk og reduser varmen.
- La retten småkoke, uten omrøring til risen er nesten mør, det tar ca. 15 minutter,
- Legg paprika og asparges på toppen av kyllingblandingen, sett på lokket og småkok til grønnsakene er varme, men fremdeles sprø, 5-10 minutter.
- Server retten med en limebåt og dryss over koriander.
Lagt kyllingen på toppen av risen, nå skal den putre i 15 minutter..... |
Lagt paprika og asparges på toppen, nå skal den putre i 5-10 minutter til..... |
Ingredienser ! |
Nyyydelig! Og helt klart en ny favoritt blant ungdommene i huset!
SvarSlettTakk, hyggelig å høre :) Det er en av mine favoritter også !
SvarSlettServerte denne til junior i dag, falt i smak 🙂
SvarSlettPaal.
Enig med junior ! Den er knallgod :-)
Slett