Kombinerer to av mine favoritter :
Biff & Pasta - også på en tirsdag a gitt 🌿
Grønn pepper kommer opprinnelig fra Asia.
Blomstene sitter sammen i store aks, og hvert pepperkorn er egentlig en liten rund frukt.
Grønn pepper er høstet umoden og selges både frisk og tørket.
Den grønne pepperen er den minst sterke av alle typene pepper, men også den mest aromatiske, da den inneholder en eterisk olje med en sterk aromatisk smak.
Dette er pepperen du bruker for peppersmakens og ikke for styrkens skyld.
Det anbefales å knuse den rett før bruk !
Jeg bruker tagliatelle, båndspaghetti i denne retten.
Legenden forteller at tagliatelle pasta er inspirert av hårmanken til Lucrezia Borgia. En poetisk og dyktig kokk ved hoffet dedikerte denne pastaen til henne under bryllupet med Alfonso d'Este: ingen pastafasong kan skilte med en mer romantisk opprinnelse. Barilla viderefører denne tradisjonen for å kunne gi deg Tagliatelle, tilberedt av perfekt utkjevlet deig, passe ru og porøs til å holde på sausen og fremheve smakene. (Ref. Barilla)
Du kan bruke biffstrimler, men jeg synes biffkjøttet er best når det er medium stekt.
Biffstrimler kan fort bli overstekt og den ferdig kjøpte er av litt ymse kvalitet.
Enkel, god og herlig kremet, smaksrik pasta med fløte, sennep, grønn pepper og mørt biffkjøtt 🌿
Ferdig på under 30 minutter !