Jeg har laget sylte av ribbe -og fikk igjen ribbesvor. Den kan selvfølgelig ikke gå i søpla.
'Baconcrisp' kan du enkelt lage, mens ribba til sylta koker.
'Baconcrips' kan spises som snacks eller som tilbehør til ribbe eller skinkestek.
Sunt er det ikke, men hjemmelaget 'Ribbecrisp' smaker fantastisk godt da !!
Utrolig enkelt og veldig godt - Prøv da vel !!
Du trenger:
- 1/2 kg ribbesvor
- 2 liter vann
- 2 ss salt
- Kok svoren mør i saltet vann, ca. 1 time.
- Avkjøl den før du skjærer eller klipper den opp i strimler.
- Stek strimlene på rist i ovnen ved 180 grader, til de er sprø, det tar 1-1,5 time.
- Ikke dekk dem til med noe, eller pakk dem inn før de er helt avkjølt.
Ribbesvor (som blir til overs når man lager sylte) ! |
Kokes i 2 liter vann og 2 ss salt i en time ! |
Merkelig å posere grisebamsen ved baconsvoret. haha
SvarSlettTidlig krøkes :) Svinekjøtt kommer fra en gris, ikke 'fra kjøledisken i butikken' !!
Slett