Gratinert pølseform med grønnsaker !


HURRA !!
Pølser til middag, men så mye grønnsaker da du c",)
God og ganske sunn hverdagsmiddag, med masse gode smaker.
Rask og enkel tilberedning !!

Hvis du ønsker potetstappe til, så har jeg en god oppskrift på det i dette innlegget her.



Du trenger til 4 porsjoner:
  • 600 g kjøttpølse
  • 1/2 grønn squash 
  • 1 rød paprika 
  • 1 rødløk 
  • 10 minimais
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 rød chili, finhakket
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ts oregano
  • 1/2 ts  timian 
  • 1/2 ts rosmarin 
  • Revet ost

  Slik gjør du:
  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Skjær pølsene i store biter, fjern skinnet, hvis de ikke er skinnfrie.
  3. Skjær squash, paprika og rødløk i biter.
  4. Skjær minimais i tre deler.
  5. Finhakk hvitløk og chili.
  6. Smør en ildfast form og legg i pølsene.
  7. Stek pølsene i ovnen i 10 minutter, mens du forbereder grønnsakene.
  8. Stek paprika, rødløk, squash, minimais, hvitløk og chili i en stekepanne med litt smør eller olje, til løken er blank og grønnsakene passe møre. 
  9. Tilsett deretter tomatene og smak til med salt, pepper og tørkede krydderurter.
  10. Hell grønnsaksblandingen over pølsene, bland det litt sammen.
  11. Dryss over revet ost.
  12. Stekes videre ved  225 °C i 15 minutter eller til alt er gjennomvarmt og osten er smeltet.
  13. Serveres med ris, potetmos eller pasta.
Klar til servering

Klar til steking

Klar til å strø over ost ✿

Klar til å helle grønnsakene over pølsene

Ost, grønnsaker, pølser og krydder

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF