Etiketter
AirFryer
And
Asiatisk
Biff
Breiflabb
Britisk kjøkken
Brød & korn
Burger
Bålpanne
Crock-Pot
Dansk mad
Dessert
Diabetesvennlig
Egg
Fisk
Forrett
Fritid/Reise/Ferie
Grillmat
Gryte
Husmannskost
Hvalkjøtt
Hyttemat
Indisk
Julemat
Kaker
Kalkun
Kjøttdeig
Koldtbord
Kombidamp
Kveite
Kylling
Laks
Lam
Lavkarbo
Meksikansk
Menyer
Middelhavsmat
One-Pot
Ovnsretter
Pai
Pasta
Pizza
Pølser
Rask middag
Restemat
Retromat
Risotto
Salat
Selskapsmat
Skalldyr
Skrei
Slowcooker
Smoothie
Smørbrød
Sommer
Spiralizer
Steinbit
Storfekjøtt
Sunne oppskrifter
Suppe
Svinekjøtt
Søndagsmiddag
Tapas
Tex-Mex
Tilbehør
Torsk
Trykkoker
Ukemeny
Vegetar
Vilt
Wok
Wraps
Ørret
Fun Light gelé med blåbær ✿
Kalorifattig, superdeilig dessert, som man kan spise HVER DAG om man vil 💘
Fun Light er en leskedrikk helt uten sukker og med bare én kalori per dl ferdig utblandet saft.
Blåbær er små vitaminbomber som bør spises året rundt !!
Server gjerne desserten med Mager vanilje kesam, som kun inneholder 0,6% fett
-og smaker kjempegodt !!
💘 Du trenger til 4 stk:
-og smaker kjempegodt !!
- 3 dl vann
- 2 dl Fun Light, jeg brukte Wild berries
Kinesisk svinekam i Crock-Pot ♫♪ Servert med ris, vårløk og agurk & fennikelsalat !
Nydelig smakfullt kjøtt, som faller fra hverandre når du ser på det !
Det er en utgave av Pulled Pork🌿
Får du igjen rester kan du blant annet bruke den til :
PULLED PORK FAJITAS ♫♪ Oppskrift 👉 Her !
Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt.
PULLED PORK FAJITAS ♫♪ Oppskrift 👉 Her !
Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt.
Den lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet.
Kan stekes i 6 eller 10 timer !
Kan stekes i 6 eller 10 timer !
- Gjør retten klar til steking på kvelden.
- La den ligge i innerkjelen, i kjøleskapet natten over.
- Kok i Crock-Pot/Slowcooker : 10 timer på LOW eller 6 timer på HIGH
Svinekam kan også stekes i stekeovn på 125 grader i ca. 6 timer.
Den syrlige salaten passer perfekt til det kraftige, smakfulle svinekjøttet 🌿
Den syrlige salaten passer perfekt til det kraftige, smakfulle svinekjøttet 🌿
Kjøttboller av kylling i tomatsaus ✿⊱╮✿⊱╮
Kyllingkjøttdeig smaker ikke så veldig mye, så den trenger litt krydder for å bli ekstra god.
I dag laget jeg smakfulle kjøttboller med chilisaus og kyllingkjøttdeig- enkelt og greit !!
Server kjøttbollene med pasta, jeg brukte tagliatelle - godt og ganske sunt !
Kjøttboller:
I dag laget jeg smakfulle kjøttboller med chilisaus og kyllingkjøttdeig- enkelt og greit !!
Server kjøttbollene med pasta, jeg brukte tagliatelle - godt og ganske sunt !
Kjøttboller:
- 800 g kjøttdeig av kylling
Risottokaker ♪♫ 💕
Hadde igjen rester av gårsdagens sopprisotto -og den var så god så jeg kunne jo ikke kaste den.
Risotto er jo ikke noe særlig å varme opp igjen i en kjele, så da lager man kaker av den.
Her kan du bruke den risottoen du har, samme hva den inneholder - og det blir så godt 💕
Du trenger:
- Rester av risotto
Hjort med sopprisotto ♪♫ 💕
Den selges selvfølgelig i forskjellige strykningsdeler, jeg kjøpte mørbrad, kortreist fra Løiten !
Anbefalt kjernetemperatur for hjortekjøtt er 55°C, selv synes jeg kjøttet ble litt vel rått på 55 °C sist jeg stekte det, selv om jeg er veldig glad 'raw/medium' stekt kjøtt.
Anbefalt kjernetemperatur for hjortekjøtt er 55°C, selv synes jeg kjøttet ble litt vel rått på 55 °C sist jeg stekte det, selv om jeg er veldig glad 'raw/medium' stekt kjøtt.
I dag tok jeg den ut av ovn når den holdt 59 °C = Perfekt 💕
💕 Risotto er en italiensk risrett. Opprinnelsen til retten er fra den flate Posletta i Nord-Italia, hvor risdyrking er vanlig, altså den østre delen av Piemonte, Lombardia og Veneto.
Grunnlaget for risotto er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano. Denne risen skiller ut store mengder stivelse under koking, omtrent som den norske grøtrisen.
Riktig kokt risotto skal være kremaktig og tyktflytende, og skal gli lett utover tallerkenen.
Risen skal gi litt tyggemotstand.
Husk: Gjestene skal vente på risottoen -ikke omvendt !!
Grunnlaget for risotto er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano. Denne risen skiller ut store mengder stivelse under koking, omtrent som den norske grøtrisen.
Riktig kokt risotto skal være kremaktig og tyktflytende, og skal gli lett utover tallerkenen.
Risen skal gi litt tyggemotstand.
Husk: Gjestene skal vente på risottoen -ikke omvendt !!
Her kan du steke hjorten først og lage risottoen mens kjøttet hviler.
💕 Smaker helt nydelig !!
Gulrotkake med ostekrem ♥ Servert med chili & honning topping ♥
Saftig, smakfull gulrotkake smaker alltid godt !
- og denne er så utrolig god altså ♫♪
Nydelig, fløyelsmyk kake med ett snev av kanel, nydelig ostekrem med litt sitron
-og på toppen - ett søtt chilikick 💕
BBQ Kalkunfilet i Crock-Pot ♫♪
OBS: Innlegget inneholder produktplassering !
- og jeg har fått tilsendt CROCK-POT CSC027X, på 6 liter, fra Acreto AB / CROCK-POT, som distribuerer produktet i Norge.'
Denne er beregnet på mat til 7-8 personer.
Det som er nytt med denne utgaven, er at kjelen, som sitter i varmeelementet kan brukes på komfyren, som en vanlig tykkbunnet kjele. Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp.
Men, VÆR FORSIKTIG, kjelen ble veldig VARM over det hele, ikke særlig barnevennlig ! Innerkasserollen kan også settes inn i stekeovn og legges i fryseren.
Du kan velge mellom å koke ingrediensene på 1 = low/lav eller 2 = high/høy temperatur.
Den har også innstilling for og holde maten varm, kjempelurt hvis ikke alle kan spise samtidig.
Det som er nytt med denne utgaven, er at kjelen, som sitter i varmeelementet kan brukes på komfyren, som en vanlig tykkbunnet kjele. Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp.
Men, VÆR FORSIKTIG, kjelen ble veldig VARM over det hele, ikke særlig barnevennlig ! Innerkasserollen kan også settes inn i stekeovn og legges i fryseren.
Du kan velge mellom å koke ingrediensene på 1 = low/lav eller 2 = high/høy temperatur.
Den har også innstilling for og holde maten varm, kjempelurt hvis ikke alle kan spise samtidig.
Denne utgaven har også timerfunksjon, som gjør at du kan programmere den.
På denne måten får du kontroll og kan bestemme når retten skal være klar. På displayet foran ser du tydelig tiden. Når retten har oppnådd ønsket koketid, stilles den automatisk på "keep warm".
Kjempegod rett med mør kalkun i en helt herlig BBQ-saus.
Dette er en oppskrift til 4 porsjoner.
Jeg serverte retten med en blandet salat og kokt ris.
Den er veldig enkel å tilberede, men imponerer den mest kresne gjest, for den smaker helt smaskens !
BBQ Kalkunfilet:
- 1 kg kalkunfilet, rå
Cacio e pepe / Spaghetti med ost & pepper ♫♪
En ekte Italiensk pastarett fra Roma, denne finnes på mange menyer hvis du tar turen til hovedstaden i Italia ♫♪
Pasta er som sufflé, maten venter ikke på gjestene, men gjestene venter på maten 🌿
Du trenger til 2 porsjoner:
Pasta er som sufflé, maten venter ikke på gjestene, men gjestene venter på maten 🌿
Du trenger til 2 porsjoner:
- 200 g spaghetti
Argassi Zakynthos Greece ♫♪ 14.09.16 - 21.09.16
Kjærestetur til Argassi Zakynthos Greece ♥
Turen var 50 år's gave fra meg til min kjære mann.
Dere skal slippe og få alle detaljene, dette innlegget handler som alltid, mest om mat.
Det ligger link til de fleste stedene vi har vært, i navnet på stedet.
Zakynthos er en gresk øy i det joniske hav, en av De joniske øyer utenfor vestkysten av Hellas
Abonner på:
Innlegg (Atom)