Her har jeg rett og slett jukset litt, med ferdig pizzabunn, ferdig pizzasaus, smårettskinke, hermetisert champignon og revet mozarella !
Bruk masse ost, men pass på at det ikke blir for mye fyll ♫
Jeg stekte calzone på bålpanne.
La dem på ett perforert grillbrett og stekte dem i 15 minutter på hver side !
Du kan også pakke inn Calzone, en og en i godt smurt aluminiumsfolie og legge dem rett i bålpannen, da må du snu dem ofte.
Du trenger til 6 stk:
- 1 stk ferdig pizzabunn
- Pizzasaus
- Skinke i biter
- Champignon
- Revet ost
- Pizzakrydder
- Fyr opp bålpannen og la veden brenne godt ned så det blir glør. Du kan gjerne jukse litt med grillkull i tillegg til ved.
- Del pizzabunnen i 6 deler.
- Fordel pizzasaus på bunnen og legg på skinke, champignon og ost på den ene halvdelen.
- Pensle rundt kanten med sammenvispet egg og brett deigen over.
- Klem sammen slik at deigen blir tett.
- Krydre med pizzakrydder.
- Legg calzone på ett perforert grillbrett.
- Pensle olje på ett stort ark aluminiumsfolie og legg det, med den smurte siden ned mot calzonene, pakk dem godt inn.
- Etter 15 minutter tar du av folien, snur dem og 'griller' dem videre i 15 minutter på andre siden.
Calzone med skinke & ost |
Calzone med skinke & ost |
Bålpanne ! |
Calzone på bålpanne ! |
Calzone med skinke & ost |
Nå spretter bjørka i fjellheimen ! |
Hytteliv 💚 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar