}); Edels Mat & Vin: Reinsdyrgryte med baconost c",) Google+

tirsdag 22. oktober 2013

Reinsdyrgryte med baconost c",)



Rask og grei hverdagsgryte, for en liten familie 
Lages på 30 minutter !


Ingredienser:
Til 2-3 personer:
  • 400 g reinskav
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss smør
  • 200 g baconost
  • 150 g sopp
  • 2 dl kjøttkraft (2dl vann + ett beger 'Fond du Chef' )
Fremgangsmåte:
  1. Surr halvtint finnbiff i en varm panne.
  2. Dryss over litt salt og pepper.
  3. Tilsett sopp skåret i skiver og la dem surre med.
  4. Ha i ost og kraft og rør forsiktig til osten har smeltet.
  5. La gryten surre på svak varme til alt er godt blandet.
Server med grønnsaker, tyttebær og kokte poter, potetmos, ris eller pasta ;)

I dag brukte jeg tagliatelle og brokkoli ♫


En til overs 
Den som lengter vekk fra tosomheten
vet ikke hva ensomhet er
I en verden der to og to
er en enklere verden
En er ingen ener
En er ikke alltid den første
den eneste ene
i sitt eget liv...

En ubekreftet ensomhet
der speilet ikke
gir noen svar

Kalenderen mangler planer
butikkreklamen
har familiepakker

En er en for lite
eller en til overs

-nybrottsarbeid-
(Toril Ingeborg Nybrott)  ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar