15 oktober 2013

Hyse og rekecurry ༺♥༻♥༺


Hyse, eller kolje som den også kalles, har god bindeevne og er derfor perfekt til fiskekaker og fiskeboller, men den passer utrolig godt i ovnsretter også.
Denne ovnsretten er god og sunn !
Hvor sterk du lager den kan selv bestemme etter hvor mye curry pasta du tilsetter retten.

Til 4 personer:
  • 800 g hysefilet
  • 500 g reker
  • 1 ts salt
  • 2 ts rød curry pasta
  • 1 ts karri
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 dl fløte
  • 1 dl melk 
  • 2 dl hvitost
Sånn gjør du:
  1. Forvarm stekeovn til 225 °C.
  2. Smør en ildfast form.
  3. Skrell rekene og rens fisken for skinn og bein.
  4. Del hysefileten i mindre biter. 
  5. Legg fisk og reker i formen og dryss på salt.
  6. Bland sammen tomatpurè, karri, currypasta, melk og fløte.
  7. Hell dette over fisken og dryss på revet ost.
  8. Stek midt i ovnen ved 225 °C. i ca. 20 minutter. 

Serveres med kokte amadine poteter og asparges ༺♥༻♥༺


Ingredienser !
" Når man har det travelt, kan man stoppe opp og tenke etter.
Og da har man det ikke travelt lengre." — Ole Brumm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF