DIGG GODT & litt HOT ♫♪ Fix ferdig på 15 minutter !!
Til 2-3 personer:
- 3 stk kyllingfilet i strimler
 - 2 ss Red Curry paste
 - 2 ss Fish Sauce
 - 1 ss brunt sukker
 - 400 ml kokosmelk
 - 1/2 purre i ringer
 - 1 stk paprika i strimler
 - 100 g sukkererter
 - ca. 100 g risnudler
 
Sånn gjør du:
- Stek kylling i en stor stekepanne, tilsett paprika og purre, la det surre litt.
 - Tilsett sukkererter.
 - Rør inn Red Curry Paste, tilsett fish Sauce, sukker og kokosmelk.
 - La det småkoke i 3-4 min.
 - Kok opp vann i en kjele, ta kjelen av platen og legg i risnudler. Jeg brukte Bali Kitchen, Fine Rice Venmicelli -de skal trekke i 2 minutter.
 - Sil av vannet.
 - Legg nudler i dype tallerkener, ta på kyllingen og strø over frisk hakket koriander.
 



Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar