28 oktober 2013

Kylling Red Curry med Fine Rice Venmicelli


DIGG GODT & litt HOT ♫♪ Fix ferdig på 15 minutter !!

Til 2-3 personer:
  • 3 stk kyllingfilet i strimler
  • 2 ss Red Curry paste
  • 2 ss Fish Sauce
  • 1 ss brunt sukker
  • 400 ml kokosmelk
  • 1/2 purre i ringer
  • 1 stk paprika i strimler
  • 100 g sukkererter
  • ca. 100 g risnudler
Sånn gjør du:
  1. Stek kylling i en stor stekepanne, tilsett paprika og purre, la det surre litt.
  2. Tilsett sukkererter. 
  3. Rør inn Red Curry Paste, tilsett fish Sauce, sukker og kokosmelk.
  4. La det småkoke i 3-4 min.
  5. Kok opp vann i en kjele, ta kjelen av platen og legg i risnudler. Jeg brukte Bali Kitchen, Fine Rice Venmicelli -de skal trekke i 2 minutter.
  6. Sil av vannet.
  7. Legg nudler i dype tallerkener, ta på kyllingen og strø over frisk hakket koriander.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF