29 oktober 2013

Skinkebiff med appelsin & tagliatelle ~*♥*~


Svinekjøtt, pasta, appelsin og gulrot passer utrolig godt sammen, bare prøv !
Renskåret svinekjøtt er magert, inneholder kun 2-4% fett og er kjempegodt !!
Enkel hverdagsmiddag og ganske så sunn, bruk gjerne fullkornspasta !
Fiks - ferdig på under 30 minutter !
Spis & Nyt

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 4 stk skinkebiffer av svin ytrefilet
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 stk appelsin - kun saften
  • 2 ss soyasaus
  • 4 stk gulrot
  • 1-2 stk purre 
  • 400 g tagliatelle, ca. 14 'bunter'
Sånn gjør du:
  1. Krydre svinebiffene godt med salt og pepper.
  2. Brun kjøttet raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme i litt olje.
  3. Hell på appelsinsaft og soyasaus.
  4. Legg på lokk, trekk pannen til side og la svinebiffene ettersteke i ca. 10 minutter.
  5. Skrell gulrøttene med en potetskreller.
  6. Fortsett og bruk potetskrelleren til å lage strimler.
  7. Skjær purren i ringer.
  8. Kok pastaen i lettsaltet vann. 
  9. Legg i gulrot- og purre i samme kjelen, som pastaen, når det gjenstår 3-4 minutter av koketiden.
  10. Sil av vannet.
  11. Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker, hell appelsinskyen over.
~**~ God Middag ~**~ 
Ingredienser til 3 porsjoner 
Presser appelsinsaft 
Spis & Nyt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF