19 oktober 2013

Reker & Asparges i terteskjell ((♥))


Tørker støv av :
70' tallets klassiske forrett 
- og serverer den med hvitløksmajones !

Til 4 porsjoner
Ingredienser:
  • 4 stk terteskjell 
  • 300 g renset reker
  • 12 stk aspargestopper grønne
  • 4 ss majones 
  • 1 fedd hvitløk, revet 
  • 1/2 ts sennep 
  • 4 ts lodderogn
  • Salt og pepper
Fremgangsmåte:
  1. Rens rekene.
  2. Varm terteskjellene i ovnen ved 200 °C i 5 minutter.
  3. Bland sammen majones, hvitløk og sennep.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Kok aspargesen i godt saltet kokende vann i 2-3 minutter.
  6. Ha rekene i terteskjellene.
  7. Legg på aspargestopper, hvitløksmajones og lodderogn.
  8. Pynt med dill -og server med en sitronbåt.
Babyspinat er også godt tilbehør ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF