});
Edels Mat & Vin: Salma sashimi med ponzusaus ♫♪
Google+
Edels Mat & Vin
Lev - Spis - Nyt ✿⊱╮
Etiketter
AirFryer
And
Asiatisk
Biff
Brød & korn
Burger
Bålpanne
Crock-Pot
Dessert
Egg
Fisk
Forrett
Grillmat
Gryte
Husmannskost
Hvalkjøtt
Hyttemat
Indisk
Kaker
Kalkun
Kjøttdeig
Kombidamp
Kveite
Kylling
Laks
Lam
lavFODMAP
Lavkarbo
Middelhavsmat
One-Pot
Ovnsretter
Pai
Pasta
Pizza
Pølser
Rask middag
Restemat
Retromat
Risotto
Salat
Selskapsmat
Skalldyr
Skrei
Slowcooker
Smørbrød
Spiralizer
Steinbit
Storfekjøtt
Suppe
Svinekjøtt
Søndagsmiddag
Tex-Mex
Torsk
Trykkoker
Ukemeny
Vegetar
Vilt
Wok
Wraps
Ørret
tirsdag 8. oktober 2013
Salma sashimi med ponzusaus ♫♪
Bland sammen sausen:
1 dl soyasaus
Saften av 1 lime
3 ss sukker
3 ss hvitvinseddik
Rød chili, finhakket
Hvitløk, finhakket
Koriander, fersk finhakket
Skjær opp fersk salmalaks i tynne skiver.
Spis & Nyt
♫♪
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar