03 oktober 2013

Koteletter a viva la Spania ♫♪


Koteletter, koteletter..... Ola Normann spiser utrolig mange koteletter i løpet av ett år.
Det eneste som kan endres litt på er tilbehøret !
Her en oppskrift på koteletter med en touch av Spania ♫♪

Litt mer spennende enn det vanlige tilbehøret vi 'trauste' nordmenn ofte bruker !
Passer like godt på en helt vanlig hverdag og som søndagsmiddag med familien.

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 4-6 nakkekoteletter
  • Olje til steking
  • Salt
  • Pepper
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød chili (Husk alltid og vaske hendene i sitronsaft, så slipper du Chili'øye c",)
  • 3 ss sorte oliven
  • 1½ dl eplecider
Sånn gjør du:
  1. Brun kotelettene raskt.
  2. Dryss over litt salt og grovmalt pepper. 
  3. Legg dem til side og hold dem varme.
  4. Del paprika i strimler, squash i skiver og finhakk chili. 
  5. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett cider, du kan også bruke hvitvin -eller vann og 2 ts eddik.
  6. Legg kotelettene over og legg på lokk. 
  7. La det hele brassere (trekke) i ca. 10 minutter.
Server med stekte poteter, pasta eller brød.



Hvem bestemmer om du er god nok?
Dette gjelder alle områder i livet.
Du er ikke bedre enn deg selv.
Det handler om å gjøre så godt man kan.
(Lars Saabye Christensen)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF