}); Edels Mat & Vin: Svinebiff & ovnsbakt søtpotet med fennikel Google+

søndag 13. oktober 2013

Svinebiff & ovnsbakt søtpotet med fennikel


Nydelig søndagsmiddag etter en dag ute i naturen ✿✿
Enkelt og greit !
Grønnsakene passer seg selv i stekeovnen, mens du steker svinebiff i stekepannen.

Ingredienser:
  • Pepperbiff av svin ytrefilet (God Helg fra Kiwi c",)
  • Søtpoteter
  • Fennikel
  • Sjalottløk
  • Timian, frisk
  • Salt
  • Pepper
  • Olje'
Start med potetene:
Skrell og del søtpoteter og fennikel i skiver -og sjalottløk i båter.
Legg i et ildfast fat, vend inn olje, salt, pepper og frisk timian.
Stek i stekeovn ved 225 grader i ca. 20-30 minutter til potetene er møre og gylne.
Vend om på grønnsakene under stekingen.

Fres svinebiff på sterk varme, ca. 5 minutter på hver side, på middels/sterk varme.

Spis & Nyt !!! God middag ✿✿


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar