}); Edels Mat & Vin: Terte med røkelaks og geitost ((♥)) Google+

onsdag 23. oktober 2013

Terte med røkelaks og geitost ((♥))


Enkel og god forrett, med masse smak !

Ingredienser:
(Til 4 porsjoner)
  • 4 plater butterdeig
  • Litt hvetemel, til utkjevling
  • 1 egg, sammenvispet med
  • 1 ss melk
  • 1 liten rødløk, i skiver
  • 100 gr. geitost, jeg brukte snøfrisk
  • 4 skiver røkelaks
  • Pepper
  • Dill
Fremgangsmåte:
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Tin 2 dypfryste butterdeigsplater i 20 minutter.
  3. Kjevl ut til dobbel lengde og del i to.
  4. Plasser butterdeigen på en stekeplate med bakepapir og pensle dem med eggeblandingen.
  5. Fordel løkskivene oppå og topp med smuldret geitost.
  6. Stekes i 20 minutter eller til butterdeigen har hevet seg og blitt gyllenbrun.
  7. Avkjøles litt før du legger på skiver med røkelaks.
  8. Strø over litt pepper,
  9. Pynt med litt dill og server omgående.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar