Jeg hadde igjen en laksefilet, som ble ingrediens i dagen omelett. Sammen med sesamolje og koriander ble det en anelse asiatisk touch.
Til en stor porsjon trenger du:
- 125 g laksefilet
- 1 ss sesamolje +1 ts
- 1/2 ss meierismør
- 2 egg
- 2 ss vann
- Mozzarella, revet
- Koriander
- Salt og pepper
- Stek laksefilet, uten skinn i en stekepanne med sesamolje, 2 minutter på hver side, trenger ikke være helt gjennomstekt, da den skal stekes sammen med omeletten.
- Legg til side.
- Visp egg og vann lett sammen.
- Stek omeletten på middels varme i en stekepanne, med 1 ts sesamolje og litt smør.
- Når omeletten nesten har stivnet, legg på laks skåret i biter på den ene halvdelen.
- Legg på god revet ost og strø over hakket koriander, salt og pepper.
- Brett halvdelen uten fyll over fyllet.
- Stek videre i noen minutter til osten har smeltet.
Straks klar til servering ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar