Her er en lettlaget, god og sunn oppskrift på pizza med laks og reker.
Laget med pitabrød av fullkorn og hermetiske tomater 🍅🐟
Laks blir fort tørr hvis den blir stekt for lenge.
Så hvis du bruker vanlig pizza bør du steke bunnen i 10 minutter, før du tar den ut av ovnen og legger på pizzafyllet 🍕
Du trenger:
- Pitabrød av fullkorn
- Hermetisk tomat, med hvitløk og oregano
- Søt paprika
- Laks
- Reker
- Basilikum
- Ost
- Maldon salt
- Ruccola
Sånn gjør du:
- Skrell rekene.
- Legg pizzasaus/tomater på pitabrød.
- Ha over paprika i biter, laks i terninger og basilikumblader.
- Strø over litt salt og god revet ost.
- Stek 5 min på 225 °C, ta ut pitabrødene, legg på reker og stek videre i ytterligere 5 minutter.
- Servér med frisk ruccolasalat, strø over bittelitt maldon salt.
Du kan selvfølgelig lage den med hjemmelaget pizzabunn og saus.
Velg selv om du vil lage porsjons pizza eller en stor pizza.
Oppskrifter på bunn og saus finner du her: Calzone, med oppskrift på pizzabunn og saus
Velg selv om du vil lage porsjons pizza eller en stor pizza.
Oppskrifter på bunn og saus finner du her: Calzone, med oppskrift på pizzabunn og saus
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar