Rekekabaret ღ


Kabaret var klassisk selskapsmat på 50-60 tallet,

- og den dukker stadig opp igjen.
  • Perfekt rett på koldtbordet, til kveldskosen eller til lunch.
  • Kald hvitvin og kabaret på terrassen om sommeren  🍸
  • Magert, herlig måltid, når du begynner og bli lei den fete julematen på vinteren ♫
Kabaret blir, tradisjonen tro servert med remulade, som du finner oppskrift på ⇾ her
Det er jo så godt da -og enkelt å lage 🌿🍋 

Du trenger:
  • 800 g reker med skall (eventuelt litt lob nobs)
  • 300 g fiskepudding
  • 1 pose lys aspic
  • 2 stk egg
  • 100 g hermetisk hvit asparges
  • 5 dl grønne erter, gulrøtter, mais
 Sånn gjør du:
  1. Rens reker, ikke bruk reker i lake !
  2. Lag aspiken etter anvisning på posen, avkjøl.
  3. Kok egg, skal være hardkokte.
  4. Legg skiver av egg i bunnen av formen.
  5. Hell over litt av aspiken.
  6. Legg reker, fiskepudding, lob nobs, hvit asparges, erter, mais og gulrøtter lagvis i formen.
  7. Hell over resten av aspiken til det dekker innholdet.
  8. Sett kabareten kaldt til den er helt stiv, ca. 4  timer eller til neste dag.
  9. Legg et egnet fat over formen og vend den fort rundt. Hvis den ikke løsner kan du bløte et kjøkkenhåndkle med varmt vann og legge det rundt formen ett minutt eller to.
  10. Serverer kabareten med fersk loff, godt smør og remulade.

Vino Casa Vital Azul Mediterraneo 2015
Ung og fruktig, preg av pasjonsfrukt, kiwi og litt sitrus, svakt bitter ettersmak

  • VaretypeAromatisert vin
  • Varenummer3983901
  • LuktLett dropsaktig aroma av pasjonsfrukt, kiwi og pære.
  • SmakUng og fruktig, preg av pasjonsfrukt, kiwi og litt sitrus, svakt bitter ettersmak.
  • FargeMiddels dyp grønnblå.
  • ProdusentMartinez Gonzalez
  • Årgang*2015
    * Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distriktSpania, Øvrige
  • RåstoffChardonnay 100%
  • InneholderSulfitt



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF