Crispy Duck blir opprinnelig laget med helstekt and eller andeconfit.
Andeconfit er andelår som er kokt i andefett i mange timer -og etterstekes i stekeovn.
Oppskrift på Crispy Duck, laget av andeconfit og varmet opp i stekeovn finner du ⇾ her.
Hvis du skal servere Crispy Duck til mange, på kort tid bruker du en trykkoker, oppskrift ⇾ her.
Dette er en enkel utgave av Crispy Duck med rå andelår tilberedt i airfryer.
Rå andelår er halvparten så dyrt -eller dobbelt så billig i forhold til kokt andeconfit, så dette kan gjerne kalles for en fattigmanns-utgave. Tar selvsagt litt lengre tid, men resultatet blir like bra !!
Andelår trenger nesten to timer i stekeovn, men i en AirFryer friteres de på underkant av en time.
Fordelen med å bruke AirFryer er at skinnet blir skikkelig sprøtt !
Airfryer er en luftfriterer, som friterer maten med varmt, raskt sirkulerende luft !
Luften inne i en Airfryer sirkulerer betydelig raskere enn de fleste varmluftsovner.