Inneholder totalt 1512 kcal - 378 kcal per porsjon
- 1 falukorv av kylling og kalkun (450 g)
- 100 g revet ost
- 2 ss sennep
- Basilikum
TOMATSAUS
- 2 bokser tomater
- 1 løk, finhakket
- 6 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ts sambal oelek
- 1 ts tørket provencekrydder
- Salt, svart pepper og en klype sukker
- 2 ss olivenolje
Lag tomatsausen:
Stek løk og hvitløk i olje, til den blir gylden.
Tilsett de øvrige ingrediensene og la sausen koke noen minutter.
Legg falukorven i en ildfast form, skjær den "nesten i skiver", ikke skjær helt igjennom.
Pensle pølsen godt med god sennep.
Hell tomatsausen rundt falukorven.
Dryss ett godt lag med revet ost over pølsen.
Stekes i ovnen i ca. 20 minutter på 225 grader.
Dryss over hakket frisk basilikum ved servering.
Serveres med potetmos, ris eller pasta !
Pensle pølsen godt med god sennep.
Hell tomatsausen rundt falukorven.
Dryss ett godt lag med revet ost over pølsen.
Stekes i ovnen i ca. 20 minutter på 225 grader.
Dryss over hakket frisk basilikum ved servering.
Serveres med potetmos, ris eller pasta !
Klar til steking ♥ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar