Bedre poteter enn dette finnes det ikke mange av ♫♪
Helt nydelige, smakfulle, saftige poteter med smør og ost ♥
Potetene passer til alle typer kjøtt og vilt, kylling og fisk.
Spis & Nyt ♫♪
Sånn gjør du:
- Skjær potetene i ganske tynne skiver, gjerne ved hjelp av en mandolin.
- Skyll dem i kaldt vann og tørk dem godt av på tørkepapir.
- Smelt smøret og vend potene i smøret.
- Tilsett ost og bland alt forsiktig sammen. Her må du bruke hendene og 'grise' litt altså.
- Legg potetene taksteinslagt i to porsjoner på en stekeplate med bakepapir.
- Bruk en skje og hell over ost og smør, som er igjen i kjelen over potetene.
- Krydre dem med salt og pepper.
- Stek potetene ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Jeg serverte potenene til biff og cognacpeppersaus, oppskrift 👉 her. ♫♪
Skjærer poteter i tynne skiver ♫♪ |
Potetskiver i smør og ost ♫♪ |
Klare til steking ♫♪ |
Spis & Nyt ♥ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar